cara menjadi ahli Hi -Goat

Amat baik untuk kesihatan ANDA. Tiada Bahan Awet, pewarna atau bahan tambahan. Tiada Bau.

Adakah anda ingin menjadi pengguna atau pengedar? Anda perlu menjadi AHLI dahulu kemudian anda boleh memilih untuk menjadi pengguna atau pengedar, jika menjadi pengguna, anda akan menikmati harga AHLI dan jika berminat menjual atau menjadi pengedar maka anda perlu juga menjadi AHLI.

BAGAIMANA UNTUK BERMULA?

KEAHLIAN 1
AHLI BIASA(AB) (Bayaran RM50.00)
(Penaja sahaja akan mendapat 15PV)
KEAHLIAN BARU HR (RM50)
1. Kit permulaan HR
2. Produk Percuma:- 1 Kotak susu HiGOAT
3. Beg HR
Byaran caj tambahan RM5.00 untuk bayaran penghantaran dikenakan,maka jumlah ahli biasa(AB) sebanyak RM55.00.Kami akan poskan Kit Permulaan dan 1 kotak susu HIGOAT serta Beg HR.Setelah anda didaftarkan sebagai AHLI, pihak HR MARKETING akan kirimkan kad keahlian dan senarai STOKIS kepada anda

KEAHLIAN 2
KEAHLIAN HIGOAT(KH).(Bayaran RM230.00)
(Penaja akan mendapat RM30.00 dan anda akan mendapat 100PV,apabila anda menaja orang nanti anda juga akan mendapat RM30.00)
1.Kit Permulaan HR.
2.Produk - 7 kotak susu HIGOAT.
Keahlian 2 ini digalakan jika anda ingin menjadi pengedar aktif atau untuk menjual secara runcit atau menjual secara lose(lerai) dengan harga 4 sachet: RM10.00
Bayaran caj tambahan RM5.00 untuk bayaran penghantaran dikenakan,maka jumlah Keahlian HIGOAT(KH) RM235.00.
Setelah anda didaftarkan sebagai AHLI ,pihak HR MARKETING akan kirimkan kad keahlian dan senarai STOKIS kepada anda.


CARA MENDAFTAR DAN MEMBUAT BAYARAN SECARA ONLINE.
Anda hanya perlu memberikan maklumat :-Nama,Alamat,No.Kad pengenalan dan No.Tel anda dan nyatakan kategori AHLI yang mana satu anda ingin sertai emailkan kepada kami, kami akan memberikan no akaun untuk anda membuat bayaran dan kami akan berikan alamat kami jika anda ingin membuat bayaran dengan mengunakan cek atau kiriman wang atau wang pos.

email: nck_maya@yahoo.com.my


Jika anda ingin membeli produk HR Marketing setelah anda mendaftar sebagai AHLI, kami akan berikan alamat STOKIS berhampiran alamat anda.Anda boleh menbeli harga Ahli sebaik saja membuat bayaran KEAHLIAN dgn mengunakan no kad pengenalan,kerana no dan kad keahlian akan diterima dalam tempoh 15 hari bekerja. Anda boleh juga membeli dari kami dengan membuat pesanan melalui email.

Bayaran caj penghantaran TIDAK akan dikenakan kepada mereka yang tinggal sekitar Melaka

Jangan Tunggu lagi. Daftarkan diri anda sebagai AHLI. Anda menjadi Ahli yang awal kerana produk HIGOAT adalah produk baru, anda berpeluang untuk berjaya dan menjadi terawal dalam bisnes MLM produk HR MARKETING SDN BHD.

Produk minuman Sunnah dan sedang berkembang.

Usaha Tangga Kejayaan.

No comments: